click op ons logo en ontdek de nieuw site !

EMF Textieldrukkerij stopt uw promoboys en -girls in een nieuw jasje. En niet alleen in een jasje. Neem een kijkje in onze catalogus en ontdek de opties in ons textielgamma. Van petten over ondergoed tot schoenen, u vindt het allemaal bij ons. In alle maten, kleuren en vormen die u wenst. Zo versterkt u doeltreffend de branding naar uw klanten. Het is trouwens ook mogelijk uw grafisch werk bij ons te laten maken. Daar zorgt ons vormgeversteam voor. Zo hoeft u niet van hot naar haar te lopen voor uw marketing.

Merkwaardig

 

U vindt in onze online catalogus een heel ruim aanbod aan merken terug. Carhartt, Fruit of the Loom en L.Brador zijn er maar enkele van. Deze merken bieden zowel luchtige kleren voor uw promotieteam als stevige, dagelijkse werkkleding voor uw andere werknemers. Ook veiligheidsschoenen met stalen toppen staan in onze brochure. Die is trouwens in boekvorm verkrijgbaar, als u er liever doorheen bladert. En u bent altijd welkom om rustig rond te neuzen in onze toonzaal in Astene.

Snelle service, scherpe prijzen

 

EMF Textieldrukkerij levert uw textiel binnen de week na uw bestelling. Bovendien maakt het niet uit of u één T-shirt bestelt of duizend exemplaren. Blader dus door onze catalogus, kies uw favoriete kledingstuk en show binnenkort trots uw logo aan uw hele omgeving!

 

Reclamekleding die uw merk waardig is? Snel nu naar EMF Textieldrukkerij.

 

 

 

 

© 1986 - 2018 · EMF bvba

E M F  bvba

achterstraat 167

9800 Astene - Deinze

09-223.22.72

emf.bvba@skynet.be

 

ma / do:   09:00-12:30 / 14:00-18:00u.

vrijdag :   09:00-12:30u.

 

 

click op ons logo en ontdek de nieuw site !